Девіз: Нажити багато грошей...

«Нажити багато грошей – хоробрість, зберегти їх – мудрість, а уміло витратити їх – мистецтво»

середу, 9 січня 2013 р.


Вітаємо Клименка  Ярослава за перемогу у десятому ювілейному  Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості на регіональному рівні  «Податки очима дітей – 2012». Напрям «Літературні твори».
На  конкурс надійшло майже 31 тисяча творчих робіт дітей. Учасниками фінального етапу стали 162 школярі. Роботи переможців Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей» поповнили постійно діючу виставку в Дитячому санаторно – оздоровчому центрі «Маяк» та музей Державної податкової служби України. З його роботою «Бери від життя все!... після сплати податків» можна ознайомитися на сторінці «Наші досягнення».      Ярослав ти МОЛОДЕЦЬ !!!!





27 грудня 2012 р. відбулася загальношкільна  підсумкова лінійка. Кращі з кращих були нагороджені солодкими призами. Багато призів отримали члени клубу.  

Це наша команда


 

Пойда Вадим – наш блогер (участь у районних олімпіадах з інформатики та географії)














Бойко Назарій – наш генератор ідей (участь у районних олімпіадах з математики, хімії, ІІ місце (обласний етап) у Всеукраїнській експедиції «Моя Батьківщина – Україна», перемога в   обласній акції     «Київщина юннатівська»)













Бугай Тетяна – наш редактор (переможець районних олімпіад з економіки, біології, призер олімпіад з історії, малювання, призер конкурсу ім. П. Яцика)










 
Гуренко Лілія – член клубу (переможець районних спортивних змагань з шашок)














...А презентував нам солодкі подарунки наш партнер і спонсор, голова фермерського господарства Зус Володимир Григорович.
Ми Вам щиро вдячні і чекаємо Вас на засіданнях нашого клубу.



















1 коментар:

  1. Ярослав,вітаю тебе з перемого в конкурсі,бери участь і надалі в змаганнях та здобувай перші місця!!!А ще хочеться сказати велике спасибі вчителям -наставникам,котрі допомагають тобі та твоїм друзям здобувать такі високі знання.

    ВідповістиВидалити