Девіз: Нажити багато грошей...

«Нажити багато грошей – хоробрість, зберегти їх – мудрість, а уміло витратити їх – мистецтво»

суботу, 28 вересня 2013 р.


27 вересня 2013 р. відбулася зустріч членів клубу "Територія успіху"  з пані Людмилою, мененжером з продажу  ТОВ "Видавничий дім ВЕСНА". Вона познайомила нас з цікавим новинками навчальної та  художньої літератури. 




Надати дітям можливість навчатися цікаво, розкриваючи свої здібності, а вчителям навчати за допомогою сучасного інтерактивного продукту, роблячи процес захоплюючим та ефективним — для цього ми створюємо свої видання. І ще ми бажаємо, щоб Ви отримали задоволення від спілкування зі зручною, красивою — «смачною» книгою - розповідала пані Людмила.
Успіху не досягти без творчості, адже вона є виходом за межі того, що вже існує, є джерелом розвитку та створення нового. Ми впевнені в цьому як і в тому, що ресурси для творчості є в кожного, достатньо усвідомити їх, навчитися ними користуватися та розвинути. Якщо Вам у цьому допомагає та допомагатиме надалі творчість «Весни», втілена у наші видання, — ми будемо вважати свою місію здійсненною.
Адже саме Весна це — час зростати
Ми запитали пані Людмилу про її професію "Мененжер з продажу", про фінансове забезпечення

Професія менеджера з продажу не менш складна і відповідальна, ніж інші професії сфери «Торгові агенти». Адже Менеджер з продажу повинен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим практиком. 

Тим більше, кваліфікація менеджера з продажу важлива з погляду кар'єрного зростання. Погодьтесь, навряд чи директор підвищить некомпетентного менеджера з продажу і дасть зелене світло в подальшому просуванні в роботі. 

Що стосується фінансового питання роботи менеджером з продажу, то тут, як і в багатьох інших спеціальностях, зарплата залежить в першу чергу від регіону мешкання менеджера з продажу, специфіки установи, в якій працює. 

Ми вдячні пані Людмилі за цікаву розповідь.

Немає коментарів:

Дописати коментар