Девіз: Нажити багато грошей...

«Нажити багато грошей – хоробрість, зберегти їх – мудрість, а уміло витратити їх – мистецтво»

вівторок, 31 березня 2015 р.

          Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Календар GLOBE – 2015»

Національний  еколого-натуралістичний  центр  учнівської молоді в рамках  Міжнародної науково-освітньої програми GLOBE провели художній конкурс  «Календар GLOBE – 2015».
Учасники конкурсу презентували  свої фотознімки, виконані під час роботи  при дослідженні води, повітря, грунту, рослинного і тваринного світу. На міжнародний конкурс було подано 1800 фоторобіт з 16 областей Укрїни.
Призерами конкурсу та володарями дипломів ІІІ ступеню стали:
Бойко Назарій, Македон Катерина, Мінчук Аліна учні 9 класу,
Бондаренко Аліна – учениця 8 класу Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ст.






Вітаємо призерів природоохоронної акції «Серпокрилець чорний — птах року 2014»

З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони птахів та їхніх природних біотопів, залучення учнів до активної природоохоронної роботи, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Українське товариство охорони птахів провели щорічну природоохоронну акцію «Серпокрилець чорний — птах року 2014». В ході акції було проведено моніторинг сучасного стану поширення та чисельності птахів, вивчено біологію гніздування птаха, досліджено вплив господарської діяльності людини на чисельність цього виду. Загалом в оргкомітет природоохоронно-пропагандистської акції «Птах року» надійшло понад 300 проектів. На підставі висновків журі вирішено

Нагородити грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України та Українського товариства охорони птахів учасників акції вихованців гуртка «Юні дослідники природи» Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ст. за змістовну природоохоронну, дослідницько-пропагандистську роботу в рамках акції «Птах року 2014» та практичну екологічну роботу у вирішенні проблеми охорони птахів. 





Немає коментарів:

Дописати коментар