Девіз: Нажити багато грошей...

«Нажити багато грошей – хоробрість, зберегти їх – мудрість, а уміло витратити їх – мистецтво»

вівторок, 31 травня 2016 р.

Свято останнього дзвоника – крок у доросле життя


П'ятниця, 27 травня 2016 рік. У школах пролунав останній дзвоник. Він сповістив усіх школярів, що закінчився ще один учбовий рік. Для деяких учнів він черговий, а для одинадцятикласників - «останній». А це - розставання, смуток, добрі побажання. На порозі нове життя - незвичайне, складне, але цікаве і прекрасне. Привітати вчителів, батьків, учнів та випускників зі святом останнього дзвоника до Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ст. завітали гості –  сільський голова – Надія Миколаївна Бондаренко, методист відділу освіти – Світлана Іванівна  Ганжа, настоятель Свято-Покровської церкви - протоієрей Георгій Бойко.


Директор школи  Лідія Микитівна  Пойда привітала дітей та батьків із новим етапом їхнього життя та побажала нових звершень та здійснення всіх бажань.
Долучилася до вітальних слів і  Світлана Іванівна  Ганжа, яка привітала школярів та випускників зі святом і побажала їм міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту, вручивши переможця та призерам  обласних та Всеукраїнських олімпіад  та конкурсів Грамоти, а вчителям, які підготували учнів – Подяки.
Божого благословення, процвітання і стабільності, бадьорості і святкового настрою, щасливих та яскравих подій, завжди пам’ятати своїх батьків та турбуватися про них, бути справжніми, цивілізованими громадянами своєї Батьківщини побажав всім присутнім настоятель Свято-Покровської церкви - протоієрей Георгій Бойко.
Свято традиційно було багате на чудові пісні та вірші,  і звичайно - вальс. Тож в добру путь випускники!!!!  

Немає коментарів:

Дописати коментар