Девіз: Нажити багато грошей...

«Нажити багато грошей – хоробрість, зберегти їх – мудрість, а уміло витратити їх – мистецтво»

четвер, 1 грудня 2016 р.

Обласна та міська учнівська Інтернет-олімпіада з основ економіки

В жовтні – листопаді відбулася Обласна та міська учнівська Інтернет-олімпіада з основ економіки, яку організували і провели Міжнародний університет фінансів та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» за сприяння Київської обласної та міської державних адміністрацій.

В Інтернет-олімпіаді з основ економіки брали  участь учні 10 та 11 класів.
Призери олімпіади:
Бойко Назарій – учень 11 класу зайняв ІІ місце в Обласній  та міській учнівській  Інтернет - олімпіаді з основ економіки. Нагороджений СЕРТИФІКАТОМ ПРИЗЕРА Міжнародного університету фінансів, який при вступі на обраний напрям підготовки  надає право на знижку в оплаті навчання в розмірі 15%.
Тимченко Роман – учень 8 класу (виконував завдання за 10 клас) зайняв ІІІ місце в Обласній  та міській учнівській  Інтернет - олімпіаді з основ економіки. Нагороджений СЕРТИФІКАТОМ ПРИЗЕРА Міжнародного університету фінансів, який при вступі на обраний напрям підготовки  надає право на знижку в оплаті навчання в розмірі 10% (я вважаю сертифікат йому ще зарано, але сталося так як сталося).
Кожен учасник Конференції отримав збірочку куди включені учнівські наукові есе. Це їхня перша наукова публікація.

Немає коментарів:

Дописати коментар