Девіз: Нажити багато грошей...

«Нажити багато грошей – хоробрість, зберегти їх – мудрість, а уміло витратити їх – мистецтво»

середу, 10 квітня 2013 р.


04 квітня 2013 р. відбулася зустріч членів клубу «Територія успіху» з представниками компанії «Amway» Наталією і Валентином Погорілими.  Вони розповіли історію становлення компанії: в 1959 році два американці, вихідці з Голландії, економісти за освітою, Річ Де Вос і Джей Ван Андел створили фірму, і почали напряму, минаючи посередників, продавати простим людям свій товар. І за перший рік вони заробили 500 тисяч доларів. Але вони заробили гроші не тому що почала напряму продавати товар, а тому що запропонували всім нову концепцію: як, на власному споживанні, не вкладаючи великих грошей, побудувати такий бізнес, щоб заробляти грошей набагато більше, чим ви їх можете потратити. 
Ось декілька позицій, які роблять цей бізнес життєздатним:
·        Всі товари фірми «Amway» є товарами високої світової якості. Фірма «Amway» є єдиною в світі, яка має свою постійно діючу виставку в ООН.
·        Фірма надає гарантію якості – так звану гарантію повного дев'яностоденного задоволення. Це означає, що будь-яка людина, яка купила товар цієї фірми, може на протязі  дев’яноста днів з моменту покупки, спокійно повернути цей товар фірмі, якщо гарантована якість товару не відповідає дійсності.
·        Товари фірми «Amway» є екологічно чистими.
·        Фірма «Amway» має найпрестижнішу нагороду в світі – нагороду ООН за охорону навколишнього середовища. Навіть упаковка, в якій знаходиться продукція фірми, екологічно чиста. 
\

Вся продукція фірми «Amway» економічно вигідна. Справа в тому, що всі товари , які виробляє фірмаконцентрати.
Наталія і Валентин розповіли про види заробітку, який пропонує
фірма:


1.     Як тільки ви стаєте партнером фірми, у вас зразу з’являється спонсор – той, хто навчить, як будувати бізнес. Фірма – виробник, зразу, як своєму партнеру, починає відпускати товари з 30% знижкою, тобто по оптовій ціні.
2.     Фірма за продані вами товари нараховує вам ще й бали. Існує єдина таблиця, де в залежності від набраних вами балів комерційного обігу за календарний місяць, фірма нараховує другий вид доходу, який називається заробітною платою, в відсотках від набраних вами балів.

Продукція фірми «Amway» є екологічно чистою



Ми вдячні Наталії і Валентину Погорілим, які знайшли час зустрітися з нами

P.S. До речі Наталія і Валентин медичні працівники і працюють в Яготинській районній лікарні. З компанією   «Amway» співпрацюють чотири місяці. І зараз стоїть питання проте, що саме компанія «Amway» буде для них основною і улюбленою справою.








Немає коментарів:

Дописати коментар